Infoma-nieuws : infoblad der verschillende groeperingen die zich in het Nederlandstalig landsgedeelte inzetten voor de integratie van de homofiel gerichte mens. (Gent : Infoma, 1973)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : maandelijks
Redactie : ?
Voortgezet als 'Infoma'
Nederlands
Periodiek
Keywords: homofilie