Lust for Life : aids info voor jongens en mannen met homoseksuele kontakten. (Amsterdam : SAD-Schorerstichting, 1994)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : tweemaandelijks
Redactie : PC Hooftstraat 5, 1071 BL Amsterdam ; vanaf (1998) 19 : PB 15830, 1001 NH Amsterdam
Voortzetting van 'Aids Info'
Nederlands
Periodiek