Aids-Bestrijding. (Amsterdam : Nationale Commissie AIDS-Bestrijding, 1991)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Vanaf (1995) 20 uitgegeven door Stichting Aids Fonds
Periodiciteit : tweemaandelijks [?]
Redactie : NCAB, Polderweg 92, 1093 KP Amsterdam ; vanaf (1995) 20 SAF, Keizersgracht 390-392, 1016 GB Amstedam
Nederlands
Periodiek