Informatiebulletin Dialoog. - Stichting Dialoog (Amsterdam : Werkgroep Dokumentatie van de Stichting Dialoog, 1968)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : tweemaandelijks
Redactie : Keizersgracht 219, Amsterdam ; vanaf (1969) 6 : Frederiksplein 14, Amsterdam
Voortgezet als 'Dialoogreeks'
Nederlands
Duits
Periodiek