De Schakel : programma-, mededelingen- en discussieorgaan van het Cultuur- en OntspanningsCentrum. (Amsterdam : COC, 1955)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : maandelijks
Redactie : PB 542, Amsterdam
Vanaf (1965) : maandblad van de Nederlandse Vereniging van Homofielen C.O.C.
Voortgezet als : De Schakelkrant
Nederlands
Periodiek