Aids de stand van zaken... : gratis informatie over aids en aids-onderzoek. (Amsterdam : Stichting Aids Fonds, 1995)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Pertiodiciteit : [tweemaandelijks?]
Redactie : PC Hooftstraat 5, 1071 BL Amsterdam
Nederlands
Periodiek