HLJ-Infoflash. - Homo- en Lesbiennejongerenkoepel (HLJK) (Izegem : HLJK, 1994)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : tweemaandelijks, niet in jul-aug
Redactie : Krekelstraat 153, 8870 Izegem
Voortzetting van Homo- en lesbiennejongerenkrant
Nederlands
Periodiek