Omega : maandblad voor de integratie van de homofiel in een vernieuwde samenleving. - Mechelse Kontakt Kring (Mechelen : MKK, 1972)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : [?]
Redactie : PB 111, 2800 Mechelen
Nederlands
Periodiek