De Werker : socialistisch weekblad van het arrondissement Dendermonde. - BWP-federatie Dendermonde (Wetteren Dendermonde : sm De Werker sm De Werker, 1921)
Toelichting door de redactie bij het laatste nummer van 29 april 1934: "Het is dus vandaag de laatste maal dat ons weekblad "De Werker" verschijnt met de andere socialistische weekbladen uit Vlaanderen. Werken wij voortaan samen om het ééne groote weekblad "Voor Allen" over gansch Vlaamsch België te verspreiden. Ons nieuw weekblad zal elke week het minste op acht bladzijden verschijnen. Zes bladzijden worden voorbehouden voor algemene artikelen en 2 bladzijden voor het plaatselijke en gewestelijk nieuws"Redactie : A. Dierkens, R. Van de Wiele, L. De Mol, J. De Pauw, J. De Leeuw, Fr. De Mol, O. De Deyn, A. De Rauw, E. Vandervelde, H. Bosmans, C. Huysmans, A. Goossens, R. Eeckhoudt (Grembergen), G. De BrouwerBeheer/Administratie : Lokaal "De Zon", Nieuwstraat, Wetteren (2 jan.1921) ; Volkshuis, F. Courtensstraat, Dendermonde (4 sep. 1927) ; Volkshuis, Brusselschestraat, Dendermonde (21 dec.1930) ; Volkshuis, Statiestraat, Wetteren (10 jun.1928) ; Volkshuis, Brusselschestraat, Dendermonde (21 dec.1930)Drukker/Drukkerij : Robberecht-Merckx, Dorp, Denderbelle (23 sep.1928)Vignet : Arbeiders aan het werk. Historische monumenten van Dendermonde op de achtergrond (2 jun.1929)
Eerste nummer : [jan. 1919]
Laatste nummer : 29 apr 1934.
Nederlands
Krant
Keywords: socialistische pers; krant; Dendermonde