Den Vrijen Courant : over jongeren, relaties en seksualiteit. - Federatie Jongeren Informatie- en Adviescentra (Berchem : FJIAC Federatie Centra voor Geboortenregeling en Seksuele Opvoeding, 1991)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : jaarlijks
Redactie : FJAC, Diksmuidelaan 50, 2600 Berchem
Nederlands
Periodiek