Het AIDS Team. (Boechout : Het AIDS Team, 1988)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : driemaanderlijks ; vanaf 2 (1990) 1 : tweemaandelijks
Redactie : Boningrode 8, 2530 Boechout
Nederlands
Periodiek
Keywords: aids