VV infoflash : bijzondere uitgave van het Vice Versa maandblad. - Vice Versa (Aalst : Vice Versa, 1998)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : driemaandelijks ; vanaf (2001) : tweemaandelijks
Redactie : Postbus 67, 9300 Aalst
Nederlands
Periodiek