't Rapport apart : nieuwsbrief van 'Een klas apart' vereniging van holebi's werkzaam in het onderwijs. - Een klas apart (Gent : Een klas apart, 2001)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : tweemaandelijks
Redactie : Lange Violettestraat 101 a, 9000 Gent
Nederlands
Periodiek
Keywords: holebileerkrachten