Het Rozekransje : maandelijkse nieuwsbrief van homo- en lesbiennejongerengroep Flik-Flak. - Homojongerengroep Flik Flak (Antwerpen : Flik Flak, 1987)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : maandelijks
Redactie : Flik Flak, Plantin Moretuslei 153, 2200 Borgerhout ; vanaf (1988) aug. Schermersstraat 10, 2000 Antwerpen ; vanaf (1989) sep. Max Roosesstraat 27 bus 14, 2020 Antwerpen ; vanaf (1990) jun. PB 13, 2000 Antwerpen 7
Nederlands
Periodiek
Keywords: Holebibladen