Gai Pied : mensuel. - Editions du Triangle Rose (SARL) (Paris : Gai Pied, 1979)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : maandelijks ; vanaf (1982) 45 : wekelijks
Redactie : BP 183, 75523 Paris Cedex 11 ; vanaf (1980) 12 : 45 rue Sedaine, Paris 75557 Cedex 11
Vanaf het nr. 25 (1981) wordt Gai Pied in twee delen per nummer uitgegeven.Vanaf nr; 27 (1981) staat op het tweede deel telkens de vermelding: 'Ce cahier ne peut être vendu séparément'Vanaf het nr 37(1982) verschijnt Gai Pied terug normaal. - Het formaat v.h. tijdschrift verandert regelmatig
Vanaf (1982) 34 : mensuel homosexuel d'information ; vanaf (1982) 45 : hebdomadaire homosexuel d'information ; vanaf (1985) 189 : hebdomadaire homosexuel d'information politique et générale
Frans
Periodiek