Labyrint - Labyrint krant : vrouwenkrant. - Labyrint (Leuven : Labyrint, 1988)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : maandelijks; vanaf 02(1991-1992) 4 : tweemaandelijks
Redactie: Vissersstraat 2, 3000 Leuven ; vanaf 01(90-91) 12 : Martelarenlaan 109, 3010 Kessel-Lo ; vanaf 07(1997) 3 : Vestinggang 3, 3000 Leuven ; vanaf 11(2001) ? : Platte Lostraat 245, 3010 Kessel-Lo
Vanaf 01(1990-1991) 1 : Labyrint krant : vrouwenkrant
Laatste n° 11(2001)6 ; Verschijnt vanaf 2002 enkel nog in electronische vorm : http://www.labyrint-vzw.be
Zie Gebundeld Zweet voor de zomernummers van de jaren 1996-2000
Nederlands
Keywords: lesbische vrouwen