Versch Geperst : de tweemaandelijkse publicatie van Enig Verschil. - Enig Verschil (EV) (Antwerpen : EV, 2001)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : tweemaandelijks
Redactie : Enig Verschil, PB 144, 2000 Antwerpen 1
Voortzetting van 'Enig Verschil Nieuwsbrief'
Nederlands
Periodiek