De sodomieter : intern informatie- en diskussieblad van de Roze Driehoek. - Eindhovense Aktiegroep Bevrijding Homoseksualiteit (Eindhoven : Roze Driehoek, 1979)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : jaarlijks?
Redactie : PB 7665 Eindhoven
Nederlands
Periodiek