Bulletin mensuel de la FTOB, affiliée à l'UITO. - Fédération des Théatres Ouvriers en Belgique (FTOB) (Bruxelles : FTOB, 1932)
Informatie ondertitel: UITO staat voor Union Internationale des Théatres Ouvriers
Eerste nr.: feb 1932Bureau van administratie: Secretariaat: Bd. Anspach 155, Bruxelles
Periodiciteit: maandelijks
Frans
Periodiek
Keywords: podiumkunsten; spreekkoren