De Kleeding : maandelijksch orgaan van de Centrale der Kleeding en Aanverwante Vakken van België : maandelijksch bulletijn van de Centrale der Kleeding en Aanverwante Vakken van België. - Centrale der Kleding en Aanverwante Vakken van België (CKAVB) (Brussel : CKAVB, 1946)
Wijziging ondertitel: (1 jun. 1947) Maandelijks orgaan van de Centrale der Kleding en Aanverwante Vakken van België ABVVRedactie: Frans Liebaers, E. Vanderveldeplein 19, Brussel ; Watteeustraat 6, Brussel [1 jan. 1950]Drukker: De Bouwkroniek, Zennestraat 37, Brussel
Periodiciteit: maandelijksEerste nr.: na WO 2: mei 1945
Nederlands
Periodiek
Keywords: syndicale pers; krant