De Kleeding : orgaan van de Landelijke Centrale der Kleeding en aanverwante Vakken. (Brussel : Landelijke Centrale der Kleeding en aanverwante Vakken, 1926)
Wijziging ondertitel : Officieel orgaan van de Centrale der Kleeding en Aanverwante Vakken van België (apr.1937)Redactie : F. Liebaers, J. Pante, J. Gurtoy, L. Kapelman, L. Yanne, L. Dries, Fr. Van Tongelen, V.d. Block, A. DuboisBeheer/Administratie : Volkshuis, BrusselDrukker/Drukkerij: Imp.Populaire (Veuve Brismeé), rue Haute 46, Bruxelles ; Heyvaert & Hermant, Zegestraat 102, Brussel (5 aug.1928)Motto: Arbeiders aller Landen, Vereenigt U! Tegen het Kapitalisme, eenigste vijand van het Proletariaat ; De vrijmaking der werkers zal het werk der werkers zelve zijn (apr. 1937)
Periodiciteit: maandelijksEerste nr.: [1919]
Nederlands
Krant
Keywords: syndicale pers