Seq. - Nederlandse Vereniging van Homofielen COC (Amsterdam : COC, 1969)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : tien maal per jaar
Redactie : Frederiksplein 14, Amsterdam
03(1971) 1 = Seqtant, zijnde een eenmalige gezamenlijke uitgave van de NVSH (Sekstant) en het COC (Seq)
V.A. SEC
Nederlands
Periodiek