De Toorts : orgaan van het Instituut voor Arbeidersontwikkeling. (Amsterdam : Instituut voor Arbeidersontwikkeling, 1928)
Bibliotheek E. Anseele
Andere ondertitel: 15 okt 1928: Cultureel maandblad der moderne arbeidersbeweging. Tevens orgaan van het Instituut voor Arbeidersontwikkeling
Hoofdredactie: P. Voogd en A.H.P.V. Duuren, Reguliersgracht 78, Amsterdam
Drukker/Drukkerij: Rotatiedruk "Vooruitgang", Keizersgracht 378, Amsterdam
Nederlands
Periodiek
Keywords: socialistische pers; arbeidersopvoeding; Nederland