SEC [SEK] : vierwekelijks informatiebulletin van de Nederlandse vereniging van homofielen COC. - Nederlandse Vereniging tot Integratie van Homoseksualiteit COC (Amsterdam : NVIH COC, 1971)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : maandelijks ; 10 x per jaar vanaf 15(1985)3 ; 11 x per maand vanaf 18(1988)1
Redactie : Frederiksplein 14, Amsterdam
Titel varieërt: ; vanaf 02(1972) 1 : vierwekelijks informatiebulletin van de Nederlandse Vereniging tot Integratie van Homoseksualiteit COC ; vanaf 03(1973) 10 : COC-SEK : vierwekelijks informatiebulletin van de Nederlandse Vereniging tot Integratie van Homoseksualiteit COC ; vanaf 07(1977) 2 : Sek : vierwekelijks informatieblad van de Nederlandse Vereniging tot Integratie van Homoseksualiteit COC ; vanaf 09(1979) 1 : lesbies/homo-blad ; vanaf 12(1982) 1 : lesbisch- en homoblad ; vanaf 20(1990) 11 : lesbisch en homoblad van de NVIH-COC
Nederlands
Periodiek