Impuls : centrum voor vorming, training en groepsontwikkeling. (Aarschot : Impuls, 1997)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit: driemaandelijks
Redactie : V.u. : Maggie Raskin, Leuvensesteenweg 47, 3200 Aarschot
Eerste nr.: juli 1997
Nederlands
Periodiek