Raffia : lesbies-/ homo-jongerenblad. (Amsterdam : Landelijk Homo Jongeren Overleg, 1982)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : kwartaalblad
Redactie : PB 542 Amsterdam
(1984) 5a = Programma Friendship and desires – first international (gay) youth festival
Nederlands
Periodiek