Diva : landelijk lesbisch tijdschrift. (Amsterdam : Tribade, 1982)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : tweemaandelijks
Redactieadres : Postbus 10642 Amsterdam
Nederlands
Periodiek
Keywords: lesbische vrouwen