Voor Allen : editie Roeselare-Tielt. - BWP-federatie Roeselare-Tielt; BSP-federatie Roeselare-Tielt; Federatie van Socialistische Mutualiteiten van Zuid- en Midden West-Vlaanderen (Roeselare : BSP BWP SP, 1934)
Tot mei 1940 onder de titel: 'nieuws uit Roeselare Tielt'. Na de tweede wereldoorlog verchijnt deze editie onder de titel: 'Arrondissement Roeselare-Tielt : orgaan voor staatsburgerlijk, sociaal en kultureel vormingswerk'
7 nov 1986: blad Federatie van Socialistische Mutualiteiten van Zuid- en Midden West-Vlaanderen : editie Roeselare-Tielt
Vanaf (1992) 2 tot (1992)23: blad van de Socialistische Mutualiteit van Zuid- en Midden West-Vlaanderen - Bond Moyson : editie Roeselare-Tielt
Raadpleeg de microfilmrollen voor de jaargangen 1934-1938
Periodiciteit: wekelijks. - tweewekelijks vanaf 1984
Nederlands
Krant
Keywords: socialistische pers; krant; Roeselare; Tielt