Toestanden : socialistisch theoretisch tijdschrift. - Stichting Leon Lesoil (SLL) (Antwerpen Utrecht : SLL TOR, 1981)
Redactie: Werner Callebaut, Ronald Commers, Eric Corijn, Myriam De Clopper, Herman De Ley, Mark Gielen, Dany Jacobs, Mark Le Bruyn, Alain Meynen, Tony Van Den Heurck, Fons Van den Heuvel, Jan Van der Borgt, Sus Van Elzen, Marianne Van Kerkhoven, Fons Van Mensel, Walter Van Trier, Willy Van Wichelen, Paul Verbraeken, Jan Vranken, Stefaan WoutersAdministratie: Paul Verbraeke (redactiesecretariaat en administratie), Lange Winkelstraat 32, 2000 Antwerpen / Marcel van der Linden, Frederik Hendrikstraat 126bis, 3583 VR Utrecht (korrespondentieadres voor Nederland)
Periodiciteit: driemaandelijks, doorlopende nummeringEerste nr.: jan 1981
Nederlands
Periodiek
Keywords: trotskistische pers