La Lutte des Cheminots : organe des comités de lutte des cheminots. - Parti Communiste Internationaliste (PCI) ([S.l.] : PCI, 1944)
Wijziging ondertitel: Edité par le Parti Communiste Internationaliste (4.Internationale)Motto: Prolétaires de tous les pays, unissez-vous contre le capitalisme
Zie ook: Strijd op den Yzeren Weg.Originele exemplaren worden niet geraadpleegd. Enkel de kopieën zijn raadpleegbaar
Frans
Periodiek
Keywords: Vierde Internationale (1938- ).; trotskistische pers; clandestiene pers