Rood : voor de eenheid van revolutionaire arbeiders en studenten : veertiendaags blad van de Revolutionaire Socialisten : rood maandblad voor socialistische democratie - de wereld begrijpen om de wereld te veranderen. - Revolutionaire Arbeidersliga (RAL); Socialistische Arbeiderspartij (SAP) (Antwerpen Gent Brussel : Revolutionaire Socialisten RAL SAP Vorming Léon Lesoil, 1969)
Ondertitel varieert: .
Revolutionair socialistisch weekblad / Weekblad van de Revolutionaire Arbeiders Liga (Belgische afdeling van de Vierde Internationale). Revolutionair socialistisch weekblad (4 jun 1971)
Maart 2004: maandblad voor socialistische democratie uitgegeven door de Socialistische Arbeiderspartij (SAP)
Onderbreking van de publicatie tussen mei 2003 en maart 2004
Periodiciteit: tweewekelijks / (7 apr 1971) wekelijks / (19 mei 1983) tweewekelijks / maandelijks
Eerste Nr.: 10 jan 1969Laatste Nr.: uitgegeven door de RAL: 23 feb 1984 (16(1984)04)
Nederlands
Periodiek
Keywords: Vierde Internationale (1938- ).; trotskistische pers