Klassenstrijd : orgaan van de Revolutionair Kommunistische Partij, (Trotskisten), Belgische sectie der Vierde Internationale. - Revolutionair Kommunistische Partij (RKP) ([S.l.] : RKP, 1942)
Eerste nummer: 20 maart 1942
Originele exemplaren worden niet geraadpleegd. Enkel de fotokopieën zijn raadpleegbaar
Nederlands
Periodiek
Keywords: trotskistische pers; clandestiene pers