L' Avant-Garde : organe des étudiants et des Jeunes Gardes Socialistes. - Fédération Nationale des Jeunes Gardes Socialistes (FNJGS) (Bruxelles : Vincent Volckaert, 1896)
Wijziging ondertitel: 1 sep 1896: Organe de la Jeunesse Socialiste
Redactie: Bureaux de l'Avant-Garde, rue de Trèves 38, IxellesWijziging redactie: feb 1897: Gaston Vandermeeren, rue Keyenwald 71, IxellesBijdragen van Lucien Hénault, Maurice Dumarteau, Alexis Noël, Octave Dony, Emile Vandervelde, Victor Ernest
Drukker: Imp. N. Vandersypen, rue de Trèves 38, Ixelles
Bureau van administratie: Vincent Volckaert, Maison du Peuple, BruxellesWijziging bureau van administratie: feb 1897: Vincent Volckaert, rue Fontainas 31, Bruxelles
Fotokopieën. - Met literaire bijvoegselsEerste nr.: jul 1896Periodiciteit: maandelijks
Frans
Periodiek
Keywords: Commune van Parijs; antimilitarisme