L' Avant-Garde : organe mensuel du marxisme révolutionnaire. (Bruxelles, 1945)
Fonds Perrone
Eerste nr.: dec 1945Periodiciteit: maandelijksRedactie: Marie-Louise Bouxain, rue Joseph Claes 8, BruxellesMedewerkers: Ernest Mandel, S. Rochal, M. RobertVerantwoordelijke uitgever: Marie-Louise Bouxain, rue Joseph Claes 8, BruxellesBureau van administratie: Marie-Louise Bouxain
Frans
Periodiek
Keywords: Belgische Trotskistische beweging; trotskistische pers