De Bediende : maandelijksch orgaan van den Algemeenen Bond van Bedienden,Techniekers, Magazijniers en Handelsreizigers van België. - Algemeenen Bond van Bedienden, Techniekers, Magazijniers en Handelsreizigers van België (Brussel, 1932)
Wijziging ondertitel: aug 1936: Maandelijksch orgaan van den Algemeenen Bond voor Bedienden, Techniekers en Handelsreizigers van België1 jan 1938: Halfmaandelijksch orgaan
Redactie: Huis van den Bediende, Koolmarkt 66, BrusselTh. Vande Plas, Piet Vanderbee, Marius Renard, M. Keymolen, Charles EverlingWijziging redactie:1 jan 1938: verantwoordelijke uitgever: Charles Everling, Shakespearestraat 14, Anderlecht15dec 1938: Oude-Kleerkoopersstraat 24, BrusselOrganisatie: Algemeenen Bond van Bedienden, Techniekers, Magazijniers en Handelsreizigers van BelgiëAlgemeene Bond der Bedienden, Technici en Handelsreizigers van BelgiëBureau van administratie: Huis van den Bediende, Koolmarkt 66, BrusselWijziging bureau van administratie:15 dec1938: Oude-Kleerkoopersstraat 24, BrusselDrukker: Samenw. drukkerij Lucifer, Kapellemarkt 8, Brussel
Ondertitel varieert.Eerste nr.: vanaf 29(1932)1 verschijnen twee afzonderlijke edities: een Nederlandstalige en een FranstaligePeriodiciteit: maandelijks1 jan 1938: "Er werd besloten te verschijnen den 1n en den 15n van elke maand, met een orgaan meer gewijd aan den strijd dan aan de documentatie."
Nederlands
Periodiek
Keywords: bedienden; krant; syndicale pers