Internationalisme : organe du Courant Communiste International en Belgique. - Courant Communiste International (CCI) (Bruxelles : CCI, 1975)
Fonds Perrone
Periodiciteit: (1975-april 1977) tweemaandelijks; (1977-) maandelijks
Eerste nr.: okt 1975
Frans
Periodiek
Keywords: communistische pers