Van 't Zelfde : humanistisch homobulletin. - Homowerkgroep Humanistisch Verbond Utrecht (Utrecht : Humanistisch Verbond, 1986)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : verschijnt minimaal tweemaal per jaar
Redactie
Nederlands
Periodiek