Peint à la main. (Bruxelles : Peint à la main, 1976)
Tijdschrift ontstaan uit de confrontatie van een groep kunstenaars met het geheel van politieke-sociale en culturele realiteiten van dit land. Voornaamste doel is de weerspiegeling te zijn van de populaire culturele oppositie en een doeltreffende steun aan elke geëngageerde actie tegen de burgerlijke cultuur
Inleidng eerste nummer door Wilchar
Nederlands
Periodiek
Keywords: cultuur