Pats : strijdlustig fanzine voor potten + flikkers. - Pats (Utrecht : Pats, 1993)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : driemaandelijks
Redactie : PB 19052, 3501 DB Utrecht ; vanaf (1998) 24 : Adelaarstraaat 2 B, 3514CD Utrecht
Eerste n° (1992)0, Laatste n° (1999)28 [spec. n°]
Vanaf (1994) ? : fanzine voor queers ; vanaf (1995?) ? : queer fanzine
Nederlands
Periodiek
Keywords: Holebibladen