The Borderline Gazet : tweemaandelijkse nieuwsbrief van Grensgeval. - Grensgeval (Kortrijk : Grensgeval, 1995)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : tweemaandelijks
Redactie : PB 58, 8930 Menen ; vanaf 02(1997-1998) ? : p/a JAC, Wandelingstraat 31, 8500 Kortrijk
01(1996-1997) 3-5 tweetalig omwille van Franstalige afdeling Cas-limiteVA ’t GGayzetje(?)
Nederlands
Periodiek
Keywords: Holebibladen