Verslag Verkeerd Geparkeerd, Holebijongeren. - Verkeerd Geparkeerd (VG) (Gent : VG, 1990)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : verschijnt onregelmatig
Redactie : postbus 535, 9000 Gent 1
Voortgezet als Proces Verbaal 15(2001-2002)1www.verkeerdgeparkeerd;be
Nederlands
Periodiek