Antenne : kontaktblad voor morele dienstverlening. - Unie Vrijzinnige Verenigingen (UVV) (Brussel : UVV, 1983)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
TE RAADPLEGEN OP AANVRAAGPeriodiciteit : driemaandelijks
Redactie : Brand Whitlocklaan 50, 1200 Brussel
Foutieve vermelding jaargangnummer 16 op jaargang 15(1997)
Nederlands
Periodiek