Avanti : journal de la Fédération des Jeunes Socialistes de Charleroi - JS-fédération de Charleroi (Charleroi : Jeunes Socialistes, 1965)
Bibliotheek Camille Huysmans
Periodiciteit: driemaandelijks
Frans
Periodiek
Keywords: socialistische jeugdbeweging; Charleroi