Het Pennoen : algemeen progressief maandblad. - Werkgroep Het Pennoen (Oostende Antwerpen : Het Pennoen, 1961)
Bibliotheek Camille Huysmans
Archief 'Belgische Afdeling van de Vierde Internationale'Periodiciteit: maandelijksRedactie: G. Van Hooreweder (verantwoordelijke uitgever), Frère Orbanstraat 116, 8400 Oostende / André Monteyne, Jan Olsen, Hugo Vandewalle, Walter De Smet, Marcel De KeersmaeckerAdministratie: Begijnenvest 86, 2000 AntwerpenDrukkerij: Vonksteen, 8920 Langemark
Nederlands
Periodiek
Keywords: nieuwe sociale bewegingen