De Nieuwe Stem : maandblad van cultuur en politiek. (Arnhem Amsterdam Antwerpen Monnickendam Drachter : Van Loghum Slaterus Wereldbibliotheek NIMO Laverman, 1946)
Bibliotheek Camille Huysmans
Eerste nr.: jan 1946
Nederlands
Periodiek