Das Freie Wort : sozialdemokratisches Diskussionsorgan. - Sozialdemokratische Partei (Berlin : Freie-Wort-Verlag, 1929)
Bibliotheek E. Anseele
Periodiciteit: wekelijks
Hoofdredactie: Ernst Heilmann
Duits
Periodiek
Keywords: socialistische pers; Duitsland