De Strijdkreet : orgaan der gewestelijke afdeeling Antwerpen BA & GV. (Antwerpen : Algemeene Centrale, 1921)
Wijziging ondertitel : maandblad der Algemeene Centrale van BA & GV ; orgaan der Algemeene Centrale van BA & GV afd. AntwerpenMotto: Des werkerskracht is eenheid en bewustzijn / Denkende arbeiders drinken niet-Drinkende arbeiders denken niet (17 feb. 1922) / De vloek der bazen is voor onze propagandisten t'beste bewijs dat zij in t'belang onzer leden werken (12 okt. 1922)Redactie : Frans Engels ; J. Noydens (7 aug. 1925), J. Van Santvoort, G. Lambrechts, J. VandenberghBeheer/Administratie: Ommeganckstraat 49, AntwerpenDrukker/Drukkerij: Excelsior, Diepestraat 152, AntwerpenVignet: Arbeider, fabrieksschoorstenen, Boerentoren
Periodiciteit: maandelijks ; drie maal per maand ; tweewekelijks (9 jan. 1928)Eerste nr.: 15 jun. 1921Voortzetting van : Opwaarts en t'Kanalje
Nederlands
Krant
Keywords: syndicale pers; krant; Antwerpen