Bulletin de la Deuxième Internationale. - Bureau Socialiste International (Amsterdam Bruxelles, 1919)
Bibliotheek Camille Huysmans
Edition française ; Hoofdredactie: Comité exécutif: Branting, Henderson, Huysmans Beheer/Administratie: Keizersgracht 717, Amsterdam (mei 1919) / Maison du Peuple 17, rue Joseph. Stevens, Bruxelles (sep 1919) Drukker/Drukkerij: N.V. Drukkerij "De Volharding van A. Reiman", Heerenstraat 32, Amsterdam (mei 1919) / Imp. Coop. Lucifer, place de la Chapelle 8, Bruxelles (sep 1919)
Frans
Periodiek
Keywords: Socialistische Internationale; internationale arbeidersbewegingen