Vooruit : weekblad gewijd aan wetenschap, onderwijs, kunst en socialisme : bijvoegsel aan Vooruit. (Gent : E. Stautemas A. De Backer, 1904)
Redactie: F. Hardijns, E. Van Beveren, K. Hannick, A. Bogaerts, J.B.D. Chapelle, F. Engels, J. De Graeve
Eerste nummer: 1 mei 1904
Bijvoegsel aan De Werker: inhoud is dezelfde
Nederlands
Krant
Keywords: arbeidersopvoeding; socialistische pers; 1 mei