De Arbeider in Openbare Diensten : orgaan der Belgische Centrale. - Belgische Centrale van Personeel in Openbare Diensten (BCPOD) (Brussel : BCPOD, 1919)
Motto: Geene plichten zonder rechten. Geene rechten zonder plichten
Hoofdredactie: L. Uytroever, Volkshuis, BrusselBeheer/Administratie: L. Uytroever, Volkshuis, BrusselDrukker/Drukkerij: Samenw. drukkerij Lucifer, Kappellemarkt 8, Brussel
Wijziging ondertitel: (jun 1921) Maandelijksch Orgaan der Belgische CentralePeriodiciteit: maandelijksEerste nr.: 9 aug 1911. - Laatste nr.: dec 1925
Nederlands
Periodiek
Keywords: syndicale pers; Openbare diensten